Αφου αποχαιρετησαμε τη Σκονίτσα, πηγαμε στο σπιτι της Aeila, για να δουμε και τα αγορακια! Μολις μπηκαμε μεσα, μια γνωριμη φωνη ακουστηκε, και φανηκε ο Χοντρούλης απο το πανω οροφο! Εκανε να κατεβει, αλλα κοντοσταθηκε, γυρισε και φωναξε στον αδερφο του να τον ακολουθησει, και ηρθε προς το μερος μας. Αυτος κι ο Ομορφούλης περνανε πολυ ομορφα εδω, τα αγαπανε ολοι παρα πολυ, και τα πανε πολυ καλα με τα 4 γατια και τα 2 σκυλια που μενουν εδω!






















Τα αγορακια εχουν διατηρησει τα προτερηματα και τις αρετες που ειχαν, ειναι τρυφερα, πολυ παιχνιδιαρικα, τσαχπινικα κι αγαπησιαρικα, ενω εντυπωση εχει προκαλεσει το γεγονος οτι γουργουριζουν ΟΛΗ τη μερα!














Ο Ομορφούλης και ο Χοντρούλης παραμενουν πολυ αγαπημενοι και πολυ δεμενοι μεταξυ τους. Αυτος ειναι και ο λογος που ειναι ακομα στο σπιτι της Aeila, που προσπαθει να βρει μια οικογενεια οπου θα μπορουν να ειναι και τα δυο μαζι.


Ελπιζω και τα αγορακια να εχουν μια καλη τυχη οπως η αδερφη τους και να'ναι παντα χαρουμενα κι ευτυχισμενα!


Και αφου αποχαιρετησαμε και τον Χοντρούλη με τον Ομορφούλη πηραμε το τραινο για Amsterdam με μεγαλη ανακουφιση αφου τα πραγματα ειναι ολα καλα εδω στο Haarlrem. Ολα τα μωρακια μεγαλωνουν υγιεστατα, ευτυχισμενα και με αγαπη. Και παλι ευχαριστω την Aeila και την Lian για οσα κανουν για τα 3 αδερφακια.

No comments: